Veste cutremurătoare! Cornel Galeș a murit într-un grav accident de mașină în Spania

Vestea morţii lui Cornel Galeș a apărut în mediul online şi cu greu a fost acceptată, iar toţi cei care îl cunoşteau se rugau să fie doar un fake news, dar nu a fost aşa.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a confirmat aseară în exclusivitate la WOWbiz.ro, faptul că totul este real.

”Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, a declarat exclusivitate Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș. ”Ne-au dat și număr de cadavru”

Doina Belu a dat şi detaliile presupusului accident de circulație pe care l-ar fi avut Cornel Galeș. ”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai spus Doina Belu.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Acesta se mutase în Spania la Viviana, femeia cu care a stat într-o relație în ultimii ani de viață. Judecând după pozele pe care le posta frecvent pe rețelele sociale, fostul soț al artistei de muzică populară ducea o viață frumoasă, lipsită de griji.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul WOWbiz.ro