Un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. Pentru că nu avea bani, mireasa i-a dat verigheta de pe deget …

Povestea este una reală în privinţa personajelor, iar drama celor doi tineri proaspăt căsătoriţi a dat naştere la o sumedenie de poveşti stranii, care acum circulă în rândul celor ce caută o explicaţie la orice întâmplare mai puţin normală. Astfel, într-una din serile trecute, un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. Ajunsă la destinaţie pe Strada Nicolae Titulescu, tânăra i-a spus că nu are bani și i-a oferit verigheta sa.

Pentru că i s-a părut straniu, bărbatul i-a povestit unui prieten ce i s-a întâmplat. Acesta s-a speriat şi i-a spus: „Așa ceva nu vrei să auzi niciodată!”, scriu cei de la antena3.ro citând formula-as.ro.

Când a auzit povestea, prietenul taximetristului a fost şocat. Fata în cauză murise de câţiva ani buni, sinucigându-se, după ce soţul ei murise, în ziua nunţii, lovit de o maşină, exact când cei doi ieşeau din biserică. Ambii sunt acum îngropaţi în Cimitirul Smârda.

Şoferul de taxi a fost sfătuit de amicul său să ducă verigheta primită de la fată la cimitir şi s-o îngroape la mormântul fetei, pentru a scăpa de un eventual blestem.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro

loading...