Tragedie în Spania: 4 români au murit în 2 accidente rutiere, iar alți 2 au fost grav răniți

Ziua de 4 decembrie 2019 poate fi considerată una tragică pentru comunitatea română din Spania. În aceasta zi fatidică au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora și-au pierdut viața patru cetățeni români și un cetățean francez, iar alte patru persoane au fost rănite, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Potrivit ediţiei online a publicaţiei spaniole El Pais, primul accident a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 7:00, pe șoseaua CV-13, în apropierea localității Vilanova d’Alcolea, în dreptul aeroportului Castellón din provincia autonomă Valenciană. Tragedia s-a produs după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal și în urma impactului trei bărbați au decedat, iar alte două persoane au suferit răni grave.

Din primele informaţii de la faţa locului s-a stabilit că, într-unul dintre autovehiculele implicate în tragicul accident se aflau patru persoane de cetățenie română, aparent din aceeași familie: un bărbat de 24 de ani și trei bărbați în vârstă de 22, 42 și 48 de ani.

Tânărul de 22 de ani și bărbatul de 48 de ani au decedat din cauza rănilor provocate de impactul dintre cele două autovehicule, în timp ce tânărul de 24 de ani și celălalt bărbat, în vârstă de 43 de ani, au fost transportați în stare foarte gravă la spitalul din Castellón.

În cealaltă mașină implicată în accident se afla un bărbat de naționalitate franceză în vârstă de 44 de ani, care a murit și el la locul accidentului. Pentru a extrage victimele din cele două mașini a fost necesară intervenția a două echipe de descarcerare. Articolul continua dupa reclame …

loading...

A doua tragedie a avut loc tot în ziua de miercuri, în jurul orei 14:15, atunci când alte două autoturisme aflate în trafic pe șoseau EX-105 care leagă localitățile La Paz și Mengabril, s-au lovit frontal.

Într-una dintre maşinile distruse în accident călătoreau trei persoane, printre acestea fiind şi doi tineri de naţionalitate română care au murit pe loc. A treia persoană din maşină precum și șoferul celuilalt autoturism, au suferit răni grave și au fost transportați de urgenșță la spital, scrie ziarul La Vanguardia.

Poliţia locală a anunţat că, toţi cei care au decedat în urma accidentului erau români, rezidenți în localitatea Don Benito.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul jurnalemigrant.com