Belgia – Un şofer român de 33 de ani a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa

Accidentul terifiant s-a petrecut în parcarea LAR din localitatea Rekem, atunci când doi soți români, care probabil lucrau împreună ca șoferi pe TIR, urmau să preia o remorcă, scriu cei de la jurnalemigrant.com citând hln.be

La volanul capului tractor, făcând manevrele pentru a se apropia de remorcă, se afla femeia româncă, Mariana M., în vârstă de 23 de ani, în timp ce soțul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregătea să cupleze remorca la capul tractor.

O manevră greșită a femeii de la volan, l-a prins pe bărbat între capul tractor și remorcă și l-a zdrobit, aducându-l la un pas de moarte.

Imediat după accident, femeia a alertat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă. Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețurie.

Autorităţile belgiene au deschis o anchetă în urma tragicului eveniment, pentru a descoperi cu exactitate cum s-a petrecut totul.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalemigrant.com