Doi tineri iubiţi, Adrian şi Mădălina au murit intoxicaţi cu gaze, după ce au adormit într-un Audi TT

O tragedie fără margini s-a petrecut în localitatea Secuieni din judeţul Bacău. Doi tineri iubiţi cu vârste de 16, respectiv 19 ani, au fost găsiţi morţi în maşină noaptea trecută, deoarece au adormit şi au murit intoxicaţi cu gaze de eşapament, scriu cei de la observator.tv

Mădălina P. avea doar 16 ani, iar Adrian, iubitul ei, 19 ani. El venise săptămâna trecută din Italia, în urmă cu o săptămână, şi făcuse schimb de maşină, luându-şi un Audi TT.

Din primele informaţii, tânărul şi-a schimbat maşina cu altcineva din Suceava şi ar fi mers la iubita lui să-i arate noua achiziţie. Acesta nu avea permis de conducere şi se deplasa pe drumurile lăturalnice.

Aseară, cei doi îndrăgostiţi s-au ascuns pe o stradă, iar azi dimineaţă, au fost găsiţi morţi de angajatul unui service din localitate, unde băiatul obişnuia să vină cu maşina.

De altfel, autoturismul a fost găsit cu farurile aprinse la perfiferia comunei, la câteva sute de metri de service, iar prima ipoteză este că autoturismul avea o defecţiune.

loading...

Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv