O badantă româncă din Italia a dispărut din casa unde lucra, în urmă cu 11 zile. Copiii fac apel pentru a-și găsi mama

O cheamă Viluța Lazarean, are 51 de ani şi este originară din județul Suceava. De ceva timp, românca muncea în Italia, iar în urmă cu 11 zile a plecat de la muncă și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Din ziua dispariţiei, copiii femeii, care sunt în prezent în România, sunt extrem de îngrijorați și fac un apel la comunitatea română din Italia pentru a fi ajutați să o găsească.

„A lucrat la o bătrână, avea grijă de ea”, ne spune Nicoleta, fiica femeii care este de negăsit.

Conform informaţiilor publicate pe rotalianul.com, Viluța Lazarean lucra ca „badantă” în provincia Brescia și din cele relatate de fata ei reiese că a dispărut în urmă cu 11 zile din locuința bătrânei pe care o asista, chiar după ce i-a fost plătit salariul.

„A dispărut de la locul de muncă după ce a luat salariul”, mai spune tânăra îngrijorată referitor la dispariția mamei sale.

loading...

Viluța are circa 1,70 metri înălțime, ochi căprui, părul mai scurt și este slabă. Oricine a văzut-o pe conaționala noastră sau are informații despre unde s-ar putea afla, este rugat să o contacteze pe Lazarean Nicoleta la numărul de telefon 0040 0757 703 231 sau pe tatăl ei, la numărul de telefon 0040 0745 243 588.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com