Cum îți poți prepara în casă APĂ DE GURĂ, ca să ai respirația mult mai proaspătă

Daca te-ai săturat de multitudinea de produse pentru care trebuie să dai bani mulţi şi efectul aşteptat să fie satisfăcător, dar nu suficient de bun, astăzi vă propunem o reţetă simplă despre cum să îţi tratezi eficient igiena orală. Poate că nu știai cât de mult afectează o igienă orală precară sănătatea, ei bine îți spunem noi, dacă vrei să fii sănătos, trebuie să te îngrijești de dantura ta, scriu cei de la cuochiipetine.ro

Este foarte important să folosești apă de gură, pentru că aceasta elimina placa bacteriană și tartrul, curățând în același timp dantura de bacterii. La finalul utilizării, dinții sunt curați, iar respirația miroase frumos.

Iată care sunt avantajele utilizării unei ape de gură preparată în casă: este ieftină; poți știi cu exactitate ce conține; nu conține substanțe chimice, coloranți sau aditivi.

Azi îți oferim cea mai bună rețetă de apă de gură. Este simplu de preparat, iar rezultatele ei sunt uimitoare.

Ingredientul principal este bicarbonatul de sodiu, deoarece acesta menține într-un mod eficient sănătatea orală. Bicarbonatul de sodiu poate albi dinții, eliminând în același timp bacteriile responsabile cu respirația urât mirositoare. Articolul continua după relcame …

Iată care este rețeta:

Ingrediente: o lingură de bicarbonat de sodiu; ½ de linguriță de sare; ½ de ceașcă de apă oxigenată; o ceașcă de apă rece; ½ de ceașcă de apă călduță. Vei mai avea nevoie de o periuță de dinți și o scobitoare.

Instrucțiuni:

Amestecă sarea cu bicarbonatul de sodiu, după care înmoaie periuța de dinți în apă călduță. Pune amestecul pe periuță și perie dinții. Scuipă și repetă procedura de alte două ori, timp de două minute.

Amestecă apoi apa oxigenată cu apă călduță și clătește-ți gura, timp de un minut. La final, folosește scobitoarea pentru a scoate tartrul. Clătește cu apă rece. Repetă procedura de două ori pe săptămână!

Sursa FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul cuochiipetine.ro