Căsuţa nr. 11 din Târgul de Crăciun – Timişoara, vinde produse handmade de calitate

Vestitul Targ de Craciun situat in Piata Libertatii din Timisoara, vis’a’vis de patinoar, este amenajat de ceva vreme cu casute speciale, pentru ca locuitorii timisoreni sa se poata bucura de cadouri unicat, realizate de mesterii in arta handmade.

Fiind spectator al Stirilor PRO-TV, intr-una din serile trecute, atentia mi-a fost captata de un interviu realizat la casuta 11 din Targul de Craciun. Curios din fire, am dat o fuga sa vad produsele expuse de doamna care aparuse recent pe ecranul televizorului. Ajuns in fata casutei plina cu produse handmade frumos colorate, am observat-o imediat pe tanara patroana care-si vindea cu mandrie produsele realizate de ea.

Tanara intreprizatoare se numeste Resiga Petronela si este din Deva, orasul in care are magazinul “Bambina”, unde isi expune zilnic produsele handmade, atat de cautate de cei care ii trec pragul.

“Am asteptat cu multa nerabdare sa ajung aici, la acest renumit Targ din Timisoara si sunt bucuroasa ca locuitorii acestui minunat oras stiu sa aprecieze produsele vandute de mine la casuta numarul 11”, ne-a declarat entuziasmata doamna Resiga Petronela.

Am fost curios sa aflu cum se fac aceste minunatii si cat de mult dureaza procesul de realizare, foarte migalos la prima vedere.

loading...

“Ca sa faci produse handmade este necesar sa ai macar “putin talent nativ” si bineinteles foarte multa munca. Fiecare obiect expus este unul in care am depus mult efort si nu in ultimul rand, multa dragoste, altfel, nimic nu va fi placut de ochiul avizat al cumparatorului”.

“Vanzarea produselor este pana in prezent una buna si astept apropierea Sarbatorilor de Iarna, pentru ca toti locuitorii orasului sa vina si sa cumpere cadouri, unele chiar unice, pentru a le darui celor dragi”.

In timp ce ma pregatesc sa plec, observ un obiect artizanal care ma indeamna sa-l cumpar pentru minunata mea sotie. Fara sa stau prea mult pe ganduri si atras de multitudinea de produse expuse, cumpar cu drag cadoul pentru acasa si plec, urandu-i tinerei intervievate vanzare buna si sarbatori fericite.

Imi promit sa revin a doua zi pentru achizitionarea cadoului si pentru fetita cea mica, care asteapta cu nerabdare Ajunul Craciunului si venirea Mosului.

O Seara Frumoasa si spor la cumparaturi!