Video – Trei hoaţe au fost prinse încercând să jefuiască în autobuz, o jandarmeriţă aflată în timpul liber,

Un călător a surprins în imagini, cum trei hoaţe încearcă să-i fure brăţara unei jandarmeriţe, aflate în timpul liber şi care circula cu autobuzul, în Piteşti. Aceasta, la un moment dat a observat o activitate suspectă în jurul său şi a identificat trei tinere care încercau să o deposedeze de brăţară, scriu cei de la ziarulargesul.ro.

În acel moment, o tânără din grupul hoaţelor a reuşit să-i rupă brăţara de la mână şi a lovit-o, doar că jandarmeriţa a reacţionat. Imediat, tânăra a adoptat o poziţie defensivă, apoi a trecut la atac, reuşind să o reţină pe cea care a lovit-o.

Observând scandalul din autobuz, şoferul a oprit şi a avut inspiraţia să nu deschidă uşile, aşteptând intervenţia poliţiştilor care au ajuns imediat la faţa locului.

Martorii la incident au declarat că o tânără de etnie a încercat să fure o brăţară, fiind surprinsă în fapt de victimă. Brățara a fost pasată altei fete din grupul agresoarei. Când au văzut că nu pot scăpa, au aruncat brățara pe jos.

În baza Art.2, alin.2 din Legea 61/1991, au fost sancţionate trei persoane de etnie romă implicate în scandal: două au primit amendă 1000 de lei, o a treia 500 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe”. – ne-a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş. Articolul continua dupa reclame …

loading...

De reţinut că tânăra jefuită are 27 de ani şi este angajata Jandarmeriei Argeş.

Sursă VIDEO: George Olteanu Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulargesul.ro