Românca Mihaela Carmen Bătăiosu de 42 de ani a sfârşit tragic, într-un accident rutier, din Italia

Românca Mihaela Carmen Bătăiosu, în vârstă de 42 de ani și originară din Craiova, a fost victima unui accident rutier petrecut în Italia. Tragicul eveniment a avut loc în cursul serii de miercuri, 11 decembrie 2019, moment în care aceasta circula pe șoseaua de centură a localității Bergamo, scriu cei de la rotalianul.com

Carmen conducea un autoturism marca BMW și se îndrepta spre locul de muncă pe șoseaua de centură a orașului Bergamo. Aceasta lucra la aeroportul Orio al Serio și era responsabilă cu curățenia în avioane.

“Ca de fiecare dată, când Carmen ajungea la muncă urma să-l sune pe iubitul ei, Florin, alături de care locuia la Verdello, pentru a-i da de știre că a ajuns cu bine”, ne povestește un prieten de familie.

Observând faptul că telefonul nu a mai sunat, Florin a început să se îngrijoreze. A încercat să o sune de mai multe ori, numai că la celălalt telefon nu răspundea nimeni. În acel moment şi-a dat seama că ceva nu e în regulă, s-a urcat în mașină și a plecat în căutarea ei.

Ştia foarte bine traseul pe care Carmen obişnuia să meargă, astfel că a urmat același drum. Când a ajuns la podul de pe via Pradona a avut parte de un șoc. Mașina iubitei lui era practic zdrobită, pe marginea drumului, în urma unui impact frontal cu alt autoturism, un Fiat Punto, condus de un bărbat italian de 40 de ani din localitatea Urgnano. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Din primele cercetări se pare că una din cele două mașini a intrat pe banda de mers din sens opus și a provocat tragedia, dar nu se știe până la această oră care dintre ele. O sursă apropiată victimei povesteşte că mașina condusă de bărbatul italian ar fi intrat pe celălalt sens de mers și ar fi provocat accidentul.

Carabinierii încă mai fac investigații pentru stabilirea cu exactitate a accidentului.

Mihaela Carmen Bătăiosu urma ca peste o lună să împlinească frumoasa vârstă de 43 de ani. Nu a mai apucat şi a murit pe loc, iar în urma ei a lăsat o mulțime de suflete îndurerate: cele două fiice, mama, iubitul, rudele, colegii.

„Zi fatidică, 11 decembrie 2019. Dumnezeu mi-a luat la cer, în urma unui accident la mii de km distanță, pe fiica mea cea mică, Mihaela. Dumnezeu s-o aibă în paza sa”, a scris pe Facebook, mama conaționalei noastre decedată.

„Drum lin către stele, surioara mea dragă! Nu te vom uita niciodată”, scrie și Ina, sora ei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com