Două femei, mamă și fiică au decedat într-un tragic accident rutier, în localitatea San Gregorio di Veronella

Ieri seară, 14 decembrie 2019, în localitatea San Gregorio di Veronella din provincia Verona, două femei românce și-au pierdut viața, iar un tânăr a suferit răni foarte grave. Conform celor de la rotalianul.com care citează Verona Sera, teribilul accident s-a produs în jurul orei 22:00, atunci când două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Cele două femei românce se aflau într-un autoturism marca Peugeot, iar la volanul celeilalte mașini, un Volkswagen Golf, se afla un tânăr italian de 22 de ani.

Româncele, mamă şi fiică, aveau vârstă de 52, respectiv 28 de ani si erau rezidente de mulți ani în localitatea italiană San Martino Buon Albergo din aceeași provincie și situată la circa 25 de kilometri de locul accidentului.

Pentru corpurile neînsuflețite ale celor două femei a fost necesară intervenția pompierilor pentru a fi extrase dintre fiarele autoturismului. Tânărul din mașina Golf a suferit răni foarte grave și a fost transportat cu cod roșu de urgență la spitalul Borgo Trento din Verona, după ce a fost extras dintre fiarele mașinii, tot de echipa de descarcere.

Acesta este originar din localitatea Albaredo d’Adige si se pare că ar fi provocat accidentul, deoarece ar fi intrat într-o curbă pe sensul opus de circulație și s-ar fi ciocnit cu mașina Peugeot a în care circulau cele două femei românce. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, mașina Peugeot s-a răsturnat în urma impactului violent, iar cele două femei și-ar pierdut viața pe loc. În acest moment, autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cauzele care au dus la producerea teribilului accident.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com