Se întorcea acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia şi a murit pe o autostradă din Germania

Tragedie imensă pentru familia lui Ionel Pristavu de 39 de ani, din comuna Tătăruși, județul Iași. Acesta, ca de fiecare dată, se întorcea în țară pentru a fi alături de cei dragi, la trecerea dintre ani. Era plecat de circa 7 ani la muncă în Germania, la Frankfurt și la fel făcea și în dimineața zilei de duminică, 8 decembrie 2019, când un accident dramatic i-a curmat viața pe autostrada A3, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Românul nostru se afla alături de iubita lui la bordul mașinii sale Toyota pe autostrada menționată mai sus, în dreptul orașului Nürnberg. În acel moment, un șofer i-a tăiat calea și l-a făcut să intre cu mașina în parapetul dintre benzi.

În urma impactului cu parapetul, aceştia nu au avut răni grave, dar au ieșit din mașină și au încercat să fugă spre banda de siguranță pentru a nu fi loviți de alte autoturisme.

Din păcate, atât bărbatul român, cât și femeia care era cu el au fost loviți din plin de un alt autoturism care venea din spate, iar Ionel a decedat pe loc. Iubita lui în schimb a fost grav rănită și transportată la un spital din Germania unde a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a fi salvată.

Între timp, cumnatul românului nostru, care se afla în țară, îi anunța pe părinții, surorile și nepoții lui Ionel că acesta vine acasă, dar când l-a sunat să vadă pe unde este la telefon au răspuns polițiștii germani care i-au dat tragica veste. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Offf, cumnatul meu, ai lăsat o durere profundă în sufletele noastre. M-ai pus într-o postură să le dau o veste la părinți și la surorile tale și la nepoții tăi dragi că vii acasă, când te-am sunat mi-a răspuns poliția și mia dat o veste care ne-a cutremurat pe toți!!”, a scris pe Facebook, Ovidiu, cumnatul bărbatului decedat.

Familia lui Ionel are acum nevoie de ajutor financiar pentru a repatria trupul său neînsuflețit din Germania în România pentru o înmormântare creștinească acasă la el, în Tătăruși. Cine dorește să ajute rudele conaționalului nostru în acest demers cu o sumă oricât de mică, poate dona banii prin transfer bancar într-unul din următoarele conturi:

  • LEI – RO54BTRLRONCRT0426937201
  • EURO – RO04BTRLEURCRT0426937201

Pentru mai multe informații, doritorii o pot contacta pe sora lui Ionel Pristavu, Anca Sava, la numărul de telefon 0040 768 649 858 sau pe soțul ei, Ovidiu Sava, la numărul 0040 767 487 750.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul jurnalemigrant.com