Un român de 18 ani din Anglia a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, după ce jefuit un englez

Florin este un român de 18 ani stabilit în Anglia şi a fost condamnat marţi la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare, după ce în iulie a jefuit un bărbat, împreună cu doi minori, scriu cei de la observator.tv citând Halifax Courier.

Totul s-a petrecut într-o dimineaţă în Halifax, un orăşel cu aproape 90.000 de locuitori. Atunci, românul însoţit de doi prieteni a cerşit bani de la un bărbat englez, la intrarea într-o cafenea.

Deoarece bărbatul nu a putut să le dea acestora decât o hârtie de cinci lire sterline, tinerii nu au fost mulţumiţi de suma primită şi au decis să-l atace pe bărbat.

Observând că nu le poate ţine piept atacatorilor şi temându-se că va fi înjunghiat, bărbatul le-a dat inclusiv cheile de la maşină.

Iar cei trei au plecat cu maşina, Florin fiind la volan, deşi nu avea permis. În cele din urmă, atacatorii au abandonat maşina în Leeds. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Florin şi unul dintre minori, în vârstă de 16 ani, au fost capturaţi şi trimişi în judecată.

Iar marţi s-a dat verdictul. Florin a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare, iar minorul a fost condamnat la doi ani petrecuţi într-un centru de reeducare. Al doilea minor este în continuare căutat de autorităţile britanice.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv