Brittany Gibbons din Anglia, a decis să facă amor cu soţul său, timp de un an, în fiecare zi, totul fiind pus la cale cu mare atenţie.

Într-una din zile, femeia a și-a dat seama că are probleme legate de imaginea sa corporală după a treia sarcină. Astfel că, nu s-a mai dezbrăcat în fața soțului și a făcut s3x doar cu lumina stinsă, scriu cei de la lemn3d.ro citând girly.ro.

Ciudat era faptul că, tânăra soţie aștepta ca partenerul său să plece din dormitor înainte de a se schimba de haine. Pentru că anii au trecut, și-a dat seama că soţul ei nu o mai văzuse dezbrăcată, astfel că a luat decizia de a face s3x în fiecare zi, pentru a se confrunta cu problemele grave de imagine.

Astfel, aceasta a trecut “la muncă’ şi a făcut amor cu soţul zilnic

Bărbatul ei pe nume Andy, a fost de acord cu propunerea soției sale. Însă lucrurile nu au mers strună, fiindcă Brittany a început să își dorească să fie din ce în ce mai des cu soțul său și să facă s3x în toate locurile din casă.

A apelat la romantism, își săruta soțul mai des și începuse să fie mai înțelegătoare astfel că relația dintre cei doi a început să fie mult mai puternică și mai bună.

loading...

„Dupa trei luni am descoperit ca imi place s3xul din nou, am facut un playlist cu piese care ma excitau si nu mai eram constienta de sunetele pe care corpul meu voluptuos le facea. Dupa sase luni, am inceput sa ma simt din nou s3xy si sa port haine care mi se potrivesc”, a povestit femeia, potrivit girly.ro.

Astfel că după un an, Brittany a prins curaj pentru a merge mai dezbracată prin casa, și chiar a început să prepare prânzul în lenjerie intimă pentru soțul ei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul lemn3d.ro