Un microbuz cu 9 români, care se întorcea în ţară din Londra, a făcut accident în Neamţ. Bilanţ: doi morţi şi şapte răniţi

O tragedie fără margini a avut loc în jurul orei 1:50, pe DN 15 D, în localitatea Poienari din judeţul Neamţ. Un microbuz în care se aflau 9 persoane care se întorceau din Londra pentru a petrece cu cei dragi sărbătorile, s-a făcut praf într-un copac de pe marginea drumului, scriu cei de la observator.tv

În urma tragediei, două persoane au murit, iar alte şapte sunt rănite, între care una este în comă. Imediat cum a fost anunţat accidentul, a fost activat Planul Roșu de intervenție.

Conform primelor informaţii de la faţa locului, microbuzul în care se aflau nouă persoane, inclusiv şoferul, a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Șoferul a declarat a pierdut controlul volanului într-o curbă, însă anchetatorii nu exclud varianta ca omul să fi ațipit la volan. De reţinut că microbuzul nu aparţinea unei societăți de transport, iar în el se aflau nouă cetăţeni români, bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Toţi cei implicaţi în accident, veneau de la Londra şi se deplasa spre Vaslui. La fata locului s-au deplasat: 1 ofiter si 22 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulante SMURD. De la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la fata locului 4 echipaje.

loading...

Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoți din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forte ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate.

În urma accidentului au rezultat 9 victime din care 7 au fost transportate la CPU Roman (6 policontuzionate, constiente si 1 coma cu TCF sever), iar 2 persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Cele două persoane decedate sunt din Vaslui.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv