Un HOŢ cu BARBĂ ALBĂ, a jefuit o bancă, după care a aruncat toți banii oamenilor de pe stradă şi a strigat: ”Crăciun fericit!”.

Cu două zile înainte de Crăciun, poliția americană a anunțat că un bărbat a jefuit Banca Academiei din orașul Colorado Springs, în jurul orelor prânzului, scriu cei de la libertatea.ro citând BBC News.

Conform martorilor, dar şi a pozelor realizate imediat după jaf, s-a observat că suspectul era un bărbat în vârstă, care avea o barbă, ba chiar una albă, asemenea lui Moş Crăciun.

După ce omul a furat banii, s-a întâmplat ceva cu totul neaşteptat: ”A jefuit banca, a ieșit și a aruncat banii peste tot pe stradă”, a relatat o femeie, citată de presa locală.

”Pur și simplu a aruncat banii din geantă și a strigat Crăciun fericit”, a adăugat martora. Oamenii prezenți la fața locului au mai povestit că hoțul a plecat apoi într-o cafenea din apropiere, unde a așteptat să fie arestat.

Martorii oculari nu au păstrat totuși banii, ci i-au adunat, în mare parte, și i-au dus înapoi băncii. Poliția nu a oferit explicații pentru gestului omului, doar a precizat numele suspectului, faptul că are 65 de ani și că nu a avut ajutoare.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro