Un bărbat de 42 de ani a fost muşcat de “bărbăţie” şi era să facă cangrenă. Medicii au rămas uluiţi de forţa partidei de amor

În America anilor 2019, un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns de urgență la spital, după o partidă de amor nebun. Medicii au fot uluiți când pacientul s-a dezbrăcat, scriu cei de la a1.ro

În acele clipe, bărbatul s-a prezentat la camera de gardă de la un spital, la cinci zile după partida de amor, deoarece avea dureri groaznice şi nu mai putea scăpa de ele.

În plus, pacientul, care și-a păstrat anonimatul, a observat că organul lui genital, de care partenera lui îl mușcase, în focurile pasiunii, începuse să se înnegrească.

Bărbatul a avut noroc să scape fără operație. Medicii i-au recomandat doar un tratament cu antibiotice.

Potrivit unui raport al Facultății de Medicină de la Universitatea Arizona din Phoenix, în astfel de cazuri, bărbații sunt sfătuiți să se prezinte de urgență la spital, pentru a nu suferi infecții complicate sau chiar gangrena Fournier.

loading...

Ce este gangrena Fournier

Gangrena Fournier este o forma de fasceita necrozanta care afecteaza zonele genitale, perineale si cele perianale, iar aceasta poate pune in pericol
viata. Fasceita necrozanta este o afectiune grava care omoara tesuturile, adesea extrem de rapid, incluzand aici muschii, vasele de sange si nervii.

Acest tip de gangrena Fournier este rara, dar cand aceasta afectiune apare asistenta medicala de urgenta este necesara.

Gangrena Fournier afecteaza adesea barbatii in zona scrotului sau in zona penisului. Adesea este cauzata de o serie de organisme care se inmultesc si infecteaza tesutul.

In cazul unei gangrene severe, medicul se poate vedea nevoit sa indeparteze tesutul, uneori chiar si parti din penis sau testicule.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro