Grigore a revenit acasă din Italia împreună cu familia şi a fost omorât în bătaie de un şofer, la Craiova

Grigore Popescu avea 41 de ani şi o familie frumoasă. Acesta a venit acasă de Sărbători, din Italia, şi a fost omorât în bătaie de un şofer, la Craiova. Grig, aşa cum îi spuneau prietenii era originar din comuna Grădinile, județul Olt şi s-a întors în România împreună cu familia pentru a petrece Sărbătorile de iarnă, scriu cei de la observator.tv

Cu toate că această mica vacanţă trebuia să fie una relaxantă și plină de bucurii pentru familia de români rezidentă de mulți ani în Italia, s-a transformat într-o tragedie fără margini, după ce în seara zilei de 21 decembrie Grig Popescu a fost bătut cu cruzime de un șofer.

Conform datelor relatate de autoritățile locale, agresiunea a avut loc pe strada Doljului din Craiova pe care, aflat sub influența alcoolului, Grigore s-a hotărât să o traverseze printre mașini.

În acel moment, unui șofer originar din Craiova, în vârstă de 31 de ani, nu i-a fost pe plac gestul românului din Italia și a coborât din mașină, apoi i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii în zona feței.

Fără să se gândească la consecinţe, șoferul bătăuş a părăsit zona, lăsând pietonul inconștient în mijlocul străzii.

loading...

Victima a fost transportată la spital și a intrat în comă, în timp ce șoferul agresiv a fost identificat ulterior de polițiști și reținut pentru 24 de ore cu acuzația de vătămare corporală. La 7 zile după acest incident însă, Grigore Popescu a murit pe patul de spital.

În urma sa, bărbatul de 41 de ani lasă o soție îndurerată și o fetiță de numai 6 anișori, precum și o mulțime de prieteni și colegi români și italieni din Sardinia care îl regretă. Grig juca de trei ani la echipa de futsal A.S.D Arzachena 2015.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv