O tânără de 32 de ani a plătit doi băieţi cu suma de 2.500 lei ca să-i omoare soţul italian de 62 de ani

O dramă asemenea unui film plin de acţiune s-a petrecut în data de 30 decembrie 2019, în localitatea Buciumeni din judeţul Galaţi. Totul a început în seara acelei zile, când la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 32 ani, l-a găsit pe soţul său de 62 ani, cetăţean italian, decedat în locuinţă, scriu cei de la observator.tv

Conform celor de la Adevărul.ro, medicii legişti au descoperit că nu este vorba despre un accident casnic si au catalogat moartea italianului ca fiind una suspectă. Astfel s-a descoperit că tânăra din Galaţi ar fi plătit doi băieţi ca să îi omoare soţul, un italian mult mai bătrân ca ea, apoi a sunat la Poliţie. Femeia a fost arestată şi e acuzată de crimă, iar cei doi presupuşi ucigaşi au fost reţinuţi.

Echipa care s-a ocupat de anchetarea cazului a descoperit că există o serie de leziuni pe corpul victimei care au provocat suspiciuni, aşa că ancheta penală a fost începută sub suspiciunea de omor. În prima zi a anului 2020 legiştii au confirmat, în urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor: italianul a fost omorât în bătaie.

Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia, care ar fi plătit celor doi agresori (doi băieţi din comună, fără ocupaţie) suma de 2.500 de lei. Nu se ştie deocamdată ce declaraţii au dat suspecţii şi dacă şi-au recunoscut fapta.

Instanţa a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat pe numele celor trei. Cei doi bărbaţi l-au bătut pe italian, în timp ce soţia lui plecase de acasă, la părinţi.

loading...

În faţa anchetatorilor, ea a recunoscut că i-a plătit pe cei doi bărbaţi să îl snopească în bătaie pe soţul ei, dar nu să îl omoare. Ar fi trebuit să fie o pedeapsă pentru el, deoarece atunci când consuma alcool devenea violent şi o bătea.

Din primele informaţii, se pare că unul dintre agresori ar fi fost amantul femeii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv