Ultima Oră! Un microbuz cu 8 români a fost lovit în plin de un camion în Spania. Bilanţul victimelor: un mort şi 7 răniţi

Un accident terifiant s-a petrecut în această dimineaţă pe autostrada A-66, în apropiere de Villafranca de los Barros, în Spania. Evenimentul s-a produs în jurul orei 05:00 dimineaţă, atunci când un microbuzul în care călătoreau 8 muncitori români, era oprit pe marginea drumului şi un camion l-a lovit în plin, scriu cei de la observator.tv citând hoy.es.

Conform datelor de la faţa locului, o persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite, după coliziunea dintre camion și o autoutilitară.

După cum a confirmat Serviciul de Sănătate din Extremadura, cinci dintre răniți au un prognostic “mai puțin grav” și trei un prognostic ușor.

Atât bărbatul care a murit cât şi răniţii sunt români şi au vârste între 17 şi 39 de ani.

Patru dintre persoanele rănite au fost internate la spitalul din Mérida, doi în Tierra de Barros și doi în Zafra. Un al treilea vehicul a fost implicat și el în accident, relatează Crucea Roșie Extremadura. Era un turism care circula chiar în spatele camionului, iar șoferul acestuia a scăpat nevătămat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv