Italia – Doi tineri români au fost bătuți cu cruzime și jefuiți, după ce au petrecut de Revelion

În jurul orei 06:00 din prima zi a anului 2020, în localitatea italiană Terni, doi tineri de naționalitate română au fost bătuți cu bestialitate, pentru un lănțișor de aur pe care jefuitorii l-au furat.

Conform celor de la rotalianul.com care citează cotidianul Il Messaggero, cei doi români tocmai ieșiseră din localul în care au petrecut noaptea de Revelion și se aflau pe via del Raggio Vecchio.

Ieşind afară în stradă, aceştia au fost abordați de doi cetățeni străini a căror naționalitate nu este cunoscută încă si au început pur și simplu să-i lovească fără milă, după care le-au furat lănțișorul de aur pe care unul dintre români îl avea la gât și au fugit.

Din primele informaţii s-a aflat că proprietarul localului din care au ieșit victimele a fost martor la agresiune şi el a fost cel care a sunat la 112, a chemat carabinierii, cât și o ambulanță care i-a transportat pe tinerii români la secția Urgențe.

Unul dintre românii bătuţi a fost diagnosticat cu o fractură de sept nazal, în timp ce prietenului său i-au fost găsite diferite traume la nivelul feței. Articolul continua dupa reclame …

Carabinierii din localitate au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe cei doi jefuitori.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com