De Crăciun, o fetiţă de 5 anişori a fost abandonată la groapa de gunoi de propriul tată. Timp de cinci zile s-a hrănit cu mâncare din tomberoane

Se numeşte Anastasia, are doar 5 anişori şi de Crăciun a trăit o drama care o va marca pe toată viaţa. Povestea fetiţei esta una tristă, după ce a fost abandonată la naștere şi a crescut într-o orfelinat din Odesa – Ucraina, scriu cei de la 3dots.ro

În luna iunie 2019, fetiţa a fost luată înapoi de tatăl ei, la vremea aceea, tatăl minţind autoritățile că are un loc de muncă și o casă unde să stea, astfel acesta a obținut custodia micuței Anastasia, și probabil alocația primită din partea statului.

În ajunul Crăciunului, bărbatul a considerat că nu i se potrivește prea bine calitatea de tată și a considerat că este mai bine să-şi abandoneze fiica într-o groapă de gunoi a orașului. Fetița a supraviețuit acolo, într-un cort improvizat, timp de o săptămână, mâncând ceea ce a găsit printre gunoaie, când a fost găsită de agenții sociali, scrie Daily Mail.

„Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi”, a declarat media o angajata de la Protecția Copilului, cea care a găsit-o întâmplător pe fetiță.

Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe tatăl fetiței pentru a-l pune sub acuzare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro