Italia – Un român de 51 de ani a murit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare de rulote

Românul Chira Mihai avea 51 de ani şi locuia într-o parcare de autorulote din Roma. În seara de vineri 3 ianuarie 2010, în jurul orei 20:30 a izbucnit un incendiu, în urma căruia românul nostru si-a pierdut viaţa, scriu cei de la rotalianul.com

Imediat după ce rulotele în care locuia acesta au fost cuprinse de flăcări, pompierii au intervenit rapid şi au găsit trupul carbonizat al românului, iar cei de la urgenţe nu au mai putut să facă nimic pentru salvarea lui. Corpul său a fost extras în timpul operațiunilor de stingere a incendiului.

Rulotele în care locuiau temporar mai multe persoane se aflau în Piazzale 12 octombrie, în apropierea supermarketului Eataly din cartierul Garbatella. Poliția italiană efectuează verificări și investigații pentru a stabili care a fost sursa declanșării incendiului.

Zona în care a avut loc incendiul este adiacentă gării Ostiense și găzduiește o parcare cu plată pentru autobuze, autovehicule și rulote. Unele dintre acestea sunt folosite de persoane fără adăpost. De asemenea, în afara parcării, există rulote și autovehicule utilizate ca locuințe improvizate pentru persoanele nevoiașe.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com