Ultima ORĂ! O mașină a fost lovită de tren în Arad. Un tânăr a murit și o tânără este grav rănită

Un accident deosebit de grav s-a petrecut astăzi în cartierul Aradul Nou din Arad, acolo unde un autoturism a fost izbit violent de un tren. Chemate de urgenţă, forțele de intervenție care au ajuns la fața locului, au găsit autoturismul marca Audi strivit efectiv de locomotivă, iar în interior se aflau două victime, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând publicaţia Special Arad.

Conform primelor informaţii de la faţa locului, autoturimul a fost strivit de tren, iar şoferul a murit şi o tânără de 20 de ani gravă rănită. Greşeala a fost a bărbatului de la volan, care a vrut să traverseze calea ferată direct peste câmp, de pe un drum agricol.

Şoferul era un bărbat de 34 de ani, care a fost găsit încarcerat şi fără viaţa, în vreme ce o tânără de 20 de ani aflată pe locul din dreapta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, apoi a fost dusă la spital, fiind grav rănită, dar conştientă.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice) și, în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la kilometrul 2 + 400m (intersecția căii ferate Arad-Sânnicolaul Mare), a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, iar o persoană de sex feminin, din autoturism, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

La locul accidentului au fost aduse şi două microbuze, a câte 16+1 și 8+1 locuri, pentru a transporta cei 23 de călători aflați în cele două vagoane ale garniturii de tren implicate în accident.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro