Nu-ţi mai pierde timpul prin facultăţi, UN POLIŢIST LOCAL câştigă 1.100 Euro (4.800 lei)

Pe baza salariilor din România se fac zilnic tot felul de speculaţii. Într-una din zile, Internetul a „explodat”, după ce pe un grup constituit pe o reţea de socializare a fost postat un fluturaş de salarizare din Poliţia Locală, conform căruia angajatul cu pricina încasează lunar nu mai puţin de 4.800 de lei. La o mică trensformare a leilor în euro, se pare că un poliţist local ar câştiga aproape 1.100 de euro cash. Se pare că salariul nu este unul de neglijat pentru traiul din România, scriu cei de la extranews.ro

De câţiva ani de zile, numărul celor care vor să prindă un loc la Poliţia Locală sunt foarte mulţi, câteodată fiind şi 10 candidaţi pentru un loc disponibil.

„Cum este posibil ca un poliţist local să aibă 4.800 de lei salariu, iar un poliţist adevărat, de la judiciar, de 3.500 de lei?”, se întreabă Decebal Tomuleasa.

La rândul său, Claudiu Albăstroiu spune că militarii „sunt cel mai prost plătiţi”, iar Ion Bălan adaugă că „multe posturi din Poliţia Locală sunt ocupate de foşti poliţişti, care au ieşit cu pensii bune de la stat”.

„La Poliția Locală, Sector 1, cel mai mic salariu în plată a crescut de la 1.200 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 2.400, la 3.600 salariu. Articolul continua dupa reclame…

  • 1.200 normă de hrană, TOTAL 4.800. Cu părere de rău, informaţia este adevărată. La Poliția Locală, pe 4 octombrie este examen și sunt minim 10 pe un loc, nume importante din Bucureşti”, mai spune Claudiu Albăstroiu.

Deci, este bine! Ce muncă în străinătate, ce chin să lucrezi în privat, fuga după comenzi, după clienţi, după furnizori. Ce să îţi mai pierzi timpul în facultăţi, în Academia Militară sau de Poliţie?

Nu-i mai bine poliţist local sau chiar şofer de primărie, că şi el are 4.000 de lei salariu!?

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul extranews.ro