Crimă terifiantă în Vrancea. Un tânăr şi-a ucis fratele la nervi, pentru că a avut curajul să-i certe concubina

O fapta deosebit de gravă s-a petrecut în satul Ireşti, comuna Vidra, după ce un tânăr şi-a omorât fratele mai mare, pentru că concubina sa a fost certată de către fratele său şi mama lor. Din primele cercetări realizate la faţa locului, se pare că mama celor doi nu o agreau prea tare pe concubină, motiv pentru care existau discuţii frecvente din această fiind cauza principală a tragediei, scriu cei de la observator.tv citând monitoruldevrancea.ro.

La un moment dat, victima şi mama sa au mers în camera concubinei tânărului şi au început să-i facă acesteia diferite reproşuri. Tânăra a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe tânăr ca să-i spună ce păţise. El a venit imediat şi a început să se bată cu fratele său mai mare, după care l-a înjunghiat mortal pe acesta.

Concubina fratelui mai mic a sunat apoi la 112, iar iubitul ei a fost arestat preventiv pentru 30 zile şi este acuzat de omor, urmând să-şi petreacă, probabil, o bună parte din viaţă în puşcărie.

Ancheta a scos la iveală faptul că omorul dintre fraţi s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, dar şi pe fondul unor discuţii mai vechi a căror protagonistă a fost concubina inculpatului.

Fraţii locuiau în aceeaşi casă. Fratele decedat, în vârstă de 35 de ani, locuia împreună cu mama sa în aceeaşi cameră, iar inculpatul locuia într-o altă încăpere cu concubina sa.

Cercetările au descoperit faptul că în după-amiaza zilei de sâmbătă, în timp ce inculpatul era la pădure, victima şi mama sa au mers în camera concubinei inculpatului şi au început să-i facă acesteia diferite reproşuri. Concubina şi-a sunat iubitul şi i-a spus despre cele întâmplate, iar acesta a venit acasă. Iniţial fraţii au început să ce certe, după care s-au luat la bătaie. La un moment dat, fratele mai mic a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe cel mai mare în zona inimii, lovitura fiindu-i fatală acestuia din urmă.

Concubina inculpatului a fost cea care a sunat la 112, la faţa locului ajungând atât poliţia cât şi cadre medicale. Victima a fost resuscitată mai mult timp, dar nu a mai putut fi readusă la viaţa. După constatarea decesului şi cercetarea locului faptei, trupul neînsufleţit al victimei a ajuns la Serviciul de Medicina Legală pentru necropsie, iar inculpatul la spital.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv