Un român de 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier, în Italia

În seara zilei de luni, 6 ianuarie 2019, în localitatea Limbiate, provincia Monza e Brianza a avut loc un grav accident de circulaţie în urma căruia un român din Italia și-a pierdut viața.

Conaţionalul nostru conducea o motocicletă Yamaha T-Max când s-a lovit într-o intersecție cu un autoturism, iar rănile suferite i-au provocat decesul. Victima accidentului se numea Robert Constantin Ciorcilă, scriu cei de la rotalianul.com citând ziarul Il Giorno și avea numai 24 de ani.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18:00 la intersecția dintre via Buozzi, via Silvio Pellico și via Turati din Limbiate, unde victima era rezidentă.

Şoferul mașinii de care motociclistul român s-a lovit este un bărbat de 46 de ani originar din Bangladesh, dar rezident în aceeași localitate, iar din primele informaţii se pare că acesta a scăpat fără nicio rană.

Tânărul Robert Constantin Ciorcilă a suferit răni foarte grave și a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la spitalul San Gerardo din Monza unde în cele din urmă a murit. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Ancheta este în plină desfăşurare, iar autoritățile locale investighează acum pentru a descoperi cine este vinovat de producerea accidentului. Conform spuselor martorilor, impactul între mașină și motocicleta tânărului român a fost atât de puternic, încât victima a fost izbită de bordură în mod violent după coliziune.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii intyeresante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com