Vasile Firanda din Dagenham i-a luat viaţa cumnatului său cu o lovitură de cuțit în spate

La sfârşitul anului trecut, o crimă fără precedent a tulburat comunitatea din localitatea Dagenham – Anglia. Cei doi bărbaţi, cumnaţi fiind, s-au luat la ceartă în seara de 14 decembrie, în jurul orei 22:00, după ce au consumat băuturi alcoolice, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Vasile Firanda are vârsta de 60 de ani şi locuieşte în Marlborough Road, Dagenham, iar acum este acuzat de uciderea unui alt român Viorel Ştefan, în vârstă de 49 de ani, care era chiar cumnatul său.

Cum s-a petrecut totul …

Viorel Ştefan şi Mariana Firanda, soţia lui Vasile Firanda s-au refugiat în bucătărie de frica scandalului, iar în scurt timp Vasile a luat un cuțit de bucătărie și a încercat să-l înjunghie pe cumnatul său, dar a nimerit în mâna soției sale, care încerca să-și protejeze fratele.

Imediat, poliția a fost chemată de Serviciul de Ambulanță din Londra, unde se raportase o înjunghiere şi l-au găsit pe Viorel Ștefan cu răni înjunghiate ce îi puneau în pericol viața. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, bărbatul a fost declarat mort, la fața locului, la ora 22.39.

loading...

Viorel Ștefan era fratele Marianei Firanda, iar cei doi bărbați erau cumnaţi. Victima a vrut apoi să iasă din cameră, însă Firanda l-a înjunghiat în spate, iar victima a căzut la pământ.

Cazul este acum în atenţia anchetatorilor şi se aşteaptă ca Vasile Firanda să fie condamnat pentru uciderea cumnatului său şi rănirea propriei soţii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net