După ce i-a fost mistuită casa în incendiu, un australian a câştigat UN MILION de DOLARI la Loto

O vorbă din popor spune că, “după furtună apare soarele”. Cam aşa s-a întâmplat cu un australian din Mount Cotton, care i-a fost arsă casa din temelii, fiind supărat de faptul că nu avea asigurare la locuinţă şi rămăsese pe drumuri, asemeni multora în situaţia lui, scriu cei de la observator.tv citând thelott.com.

Într-una din zile, în timp ce se afla la muncă, bărbatul a fost contactat de oficialii loteriei Golden Casket, care i-au comunicat că a câştigat un milion de dolari. Primul instinct a fost acela în care a crezut că este o glumă, dar se pare că totul era realitate şi putea să-şi încaseze premiul salvator şi mult visat.

“Familia mea tocmai și-a pierdut casa în focurile care ne devastează continentul și nici nu era asigurată, deci mulțumesc foarte mult”, a declarat australianul.

El descris situaţia ca fiind “impecabilă”, având în vedere momentele grele prin care trecea.

“Abia aștept să mă întorc acasă, să-i dau soției mele un sărut mare, să-mi îmbrăţişez copiii şi să le dau vestea cea mare”, a mai declarat australianul.

loading...

Câștigătorul, care dorește să rămână anonim, și-a achiziționat biletul câștigător online, iar numele pe care le-a ales au fost 9, 42, 24, 13, 22 și 11, în timp ce numerele suplimentare au fost 26 și 1.

După toate taxele şi impozitele, australianul va rămâne cu puţin peste 600.000 de dolari.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv