O româncă de 46 de ani îşi bătea bărbatul italian în fiecare zi, pentru că nu era bogat precum credea ea

Un caz mai puţin obişnuit a fost descoperit în Italia, protagoniştii fiind un italian şi o româncă. Conaţionala noastră era o femeie destul de tânără, de doar 46 de ani şi într-o zi a hotărât să se căsătorească cu un italian în vârstă de 47 de ani. În urma căsătoriei, românca noastră era convinsă de faptul că lipsurile financiare vor fi date uitării. După ce a trecut luna de miere, românca nostră şi-a dat seama că soţul ei de origine italiană, nu era aşa de bogat precum ea credea, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Cei doi s-au stabilit în Monte San Giusto, însă zilele pline de fericire s-au evaporat rapid. Asta pentru că, conform publicației Baritalia News, românca şi-a dat seama că nu va beneficia de suportul financiar dorit, soţul italian având nu nivel modest de trai.

Românca a devenit extrem de nervoasă din cauza situaţiei apărute şi a decis să se răzbune direct pe bărbat, astfel că l-a luat la bătaie.

Şi l-a bătut din ce în ce mai constant şi mai tare, viaţa italianului devenind un adevărat coşmar în condiţiile în care era luat la bătaie aproape în fiecare seară, după ce venea de la muncă.

Deşi a suferit mult în linişte, italianul nu a mai acceptat umilinţele şi s-a dus direct la carabinieri pentru a le spune tot ce a păţit.

loading...

Aceştia au ridicat-o pe femeie de la domiciliu, au audiat-o, iar în cele din urmă magistraţii au decis ca românca să părăsească domiciliul conjugal cel puţin până la finalul anchetei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, [pe portalul cititulnudoare.ro