Cristina Ţopescu ne-a părăsit la doar 59 de ani…

Ieri seară, jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în propria casă. Aceasta a murit fără ca cineva să știe ce s-a întâmplat cu ea în ultimele trei săptămâni, de când vecinii nu o mai văzuseră. O vecină îngrijorată şi-a făcut curaj şi a sunat la 112 pentru a anunţa că nu o mai văzuse pe aceasta din 23 decembrie, scriu cei de la evz.ro

Ambulanţa şi poliţiştii au ajuns de urgenţă la faţa locului, doar că medicii nu au mai avut ce să facă şi au constat decesul.

Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă. Cristina Ţopescu locuia singură, fiind mereu însoţită de doi câini, care au fost şi ei găsiţi morţi.

Ultima postare pe Facebook, din 26 decembrie

Cristina Ţopescu a scris pentru ultima dată o postare pentru prietenii săi de pe internet chiar în a doua zi de Crăciun! Fiica fostului mare comentator, Cristian Ţopescu, a transmis un mesaj în care îl lăuda pe Papa Francisc:

loading...

„Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela la RomâniaTV.

Cel mai probabil, cauza morții se va afla luni, după ce va fi realizată autopsia, a precizat Marcel Vela. „Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro