Germania – O româncă de 37 de ani a fost găsită fără viaţă în casă. Flori a murit în urma unei bătăi crunte

O româncă în vârstă de 37 de ani a fost găsită fără viaţă în apartamentul său din Borgholzhausen. Conform unui comunicat de presă comun al parchetului și Poliției din Bielefeld, iubitul româncei, un conațional de 36 de ani, a fost cel care a informat autoritățile, în jurul orei 8.00, îngrijorat că femeia nu i-a deschis ușa apartamentului, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Flori, pentru ca aşa se numea conaţionala noastră, a fost găsită zăcând pe podea, într-o baltă de sânge, iar pe corp se observau multiple semne de violență.

Din primele informaţii s-a aflat că cei doi avuseseră o ceartă, iar bărbatul plecase de acasă pentru a se linişti. Poliţiştii au arestat trei persoane, printre care şi o femeie.

Astfel, doi bărbați, dar și o femeie, au fost reținuți de polițiștii germani, ca fiind suspecți în legătură cu această crimă, însă nu au recunoscut nimic, au declarat cei care se ocupă de anchetă, citate de Bild.

Potrivit profilului ei de Facebook, românca este căsătorită. Poliția nu a vrut să spună dacă soțul ei se număra printre bărbații arestați.

loading...

Flori P. locuia de mai mulți ani în Borgholzhausen, iar vecinii spun că o vedeau frecvent însoțită de un bărbat. Deocamdată însă, polițiștii germani nu au precizat dacă acest bărbat e printre suspecți și nu au dat informații despre motivul crimei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro