Georgiana Văcaru de 42 de ani din Argeş, a adus pe lume 20 de copii

Georgiana Văcaru este la această oră, mama cu cei mai mulți copii din România şi fără falsă modestie, poate fi numită, mamă eroină. Până acum, Georgiana a dus pe lume 20 de copii, iar cel mai mare dintre ei are 23 de ani, scriu cei de la reporteris.ro citând realitateadearges.net.

Familia Văcaru, locuieşte în comuna Stoeneşti, satul Coteneşti şi este cea mai numeroasă din România. Mama Georgiana, a adus pe lume 20 de copii. Cu 23 de ani în urmă, aceasta aducea pe lume primul ei copil, un băiat, iar acum la începutul anului 2020 a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi foarte frumoasă.

Conform datelor, Georgiana Văcaru a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii. Toţi cei 20 de copii trăiesc şi sunt sănătoşi. Fiul cel mare s-a căsătorit şi “a plecat la casa lui”, spune femeia, internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Cele 22 de suflete, 12 băieţi, 8 fete, mama şi tatăl lor, trăiesc într-o casă cu opt camere. Părinţii au amenajat în încăperi paturi suprapuse pentru familia numeroasă. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani să îşi întreţină familia.

Cei doi soţi nu se vor opri aici. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune mămica. Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reporteris.ro