Italianul Carmine Ferrante a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pentru că a ucis o româncă de 19 ani

În luna mai a anului 2016, românca Mariana Tudor Szekeres a fost dată dispărută, după ce se urcase în mașina unui bărbat, cu care plecase într-o direcție necunoscută. Alarma a fost dată de două femei care au declarat că l-au văzut pe bărbatul care o ținea pe fată împotriva voinței sale, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

După ceva timp, în ziua de 12 august 2016, la marginea localității Pagani a fost descoperit trupul neînsufleţit al unei tinere de 37 de ani, de origine bulgară. Aceasta se numea Nikolova Temenuzhka şi practica prostituţia.

Cercetările efectuate de organele competente şi pe baza testelor ADN, a fost arestat zidarul Carmine Ferrante de 40 de ani. Italianul era originar din Dragonea di Vietri, tatăl a trei copii şi a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare pentru uciderea bulgăroaicei, fiind suspectul principal şi în cazul Marianei.

Din primele cercetări realizate în cadrul anchetei, zidarul italian a fost găsit vinovat şi de uciderea conaţionalei noastre, Marianei Tudor Szekeres, care era la rândul ei tot prostituată şi care a fost găsită fără viață la Salerno, în data de 15 mai 2016.

În urma unei sentinţe emise în 10 ianuarie de Judecătorul de Cameră Preliminară de la Tribunalul din Salerno, Gennaro Mastrangelo, italianul Carmine Ferrante a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pentru uciderea Marianei Tudor Szekeres. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Trupul tinerei Mariana Tudor a fost găsit într-o zonă abandonată din zona industrială din Salerno, la două săptămâni după ce a fost ucisă brutal.

Examinarea cadavrului a confirmat ipoteza că Mariana a fost ucisă pe 30 aprilie 2016, cu două săptămâni înainte de găsirea cadavrului și în aceeași zi, ar fi avut un ultim raport intim cu criminalul Ferrante.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com