Un hoţ din Suceava a găsit în portofelul furat la barul din sat, un bilet câştigător la pariuri. Ce a făcut după …

În seara zilei de 9 ianuarie 2020, în barul numit „La NATO”, din localitatea Frătăuţii Vechi, un tânăr de 18 ani a pus ochii pe un alt tânăr în vârstă de 26 de ani, despre care ştia că are bani în portofel. Nu a trecut mult timp şi acesta a reuşit să îi fure consăteanului său portofelul din geacă şi apoi s-a făcut nevăzut, scriu cei de la monitorulsv.ro

Astfel, hoţul a găsit în portofel o carte de identitate, un card bancar, un permis de conducere, un certificat de înmatriculare, 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet la pariuri.

Fiind interesat doar de conţinutul valoros, hoţul a luat banii şi biletul la pariuri, iar portofelul cu documente l-a aruncat la aproximativ 500 de metri de bar, într-un şanţ.

Păgubitul nu a anunţat furtul imediat şi a aşteptat o zi, în speranţa că a fost protagonistul unei glume proaste făcute de prieteni. Văzând că gluma se îngroaşă, acesta a depus plângere la Poliţie şi le-a explicat agenţilor cum s-a întâmplat, dar şi ce avea în portofel.

Ulterior, acesta a verificat biletul pus la pariuri şi a descoperit că era câştigător al sumei de 666 de lei, astfel că i-a anunţat pe poliţişti. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Poliţiştii au cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere din casa de pariuri din comună, astfel că au descoperit hoţul, în momentul când ridica premiul de pe biletul câştigător.

Pus în faţa dovezilor, hoţul de 18 ani a recunoscut totul, a înapoiat banii şi le-a arătat poliţiştilor unde a aruncat porfotelul cu acte.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt şi riscă închisoare, după ce proprietarul a anunţat că nu îl iartă pentru ce a făcut şi nu şi-a retras plângerea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul monitorulsv.ro