Vaslui – O mamă de 37 de ani şi fiica ei de 15 ani, au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat…

O poveste incredibilă a început în urmă cu doi ani, în satul Bogdăneşti din judeţul Vaslui, atunci când fiica mijlocie a unei femei a început o relaţie cu un bărbat de 27 de ani. În decursul anilor, mama fetei i-a furat iubitul şi a rămas împreună cu acesta în casa din Bogdăneşti, scriu cei de la observator.tv

Acum, în zilele noastre, cazul şocant a ieşit la iveală, după ce, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, fata de 12 ani a fost găsită de vecini în timp ce umbla pe stradă, după ce fusese alungată chiar de mama ei, în ciuda faptului că fusese violată de bărbatul de 27 de ani.

După ce fiica cea mică a fost găsită pe stradă, poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au început o anchetă şi au descoperit că atât femeia de 37 de ani, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate cu acelaşi bărbat.

“Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Cele două fete, de 12 şi 15 ani, au fost luate în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, în timp ce tânărul de 27 de ani a fost reţinut.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv