Italia – O româncă de 52 de ani a rămas fără un picior în timp ce aştepta autobuzul în staţie

Un accident mai puţin obişnuit s-a întâmplat de curând în Italia, victima fiind o româncă de 52 de ani. Duminica trecută, în centrul orașului Carmagnola din Italia, conaţionala noastră aştepta autobuzul. În acel moment, un SUV Opel Frontera a părăsit carosabilul şi a intrat în spaţiul destinat staţiei de autobuz (din fața benzinăriei Esso), distrugând totul în jur, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând Torino Today.

Atunci, în timpul accidentului, piciorul româncei i-a fost pur și simplu smuls şi a fost declanşată starea de urgenţă. Ajunşi la faţa locului, medicii de la ambulanţă au hotărât să o trimită pe femeie cu elicopterul la spitalul CTO din Torino, aceasta aflându-se în stare critică, fiind foarte grav rănită.

Medicii de la urgenţe au stabilit că românca a suferit mai multe fracturi expuse. Piciorul care s-a desprins i-a fost reatașat de medici, dar există riscul ca piciorul să nu poată fi salvat. Ulterior, ediţia online La Stampa, anunţa că piciorul i-a fost amputat în accident de la genunchi.

Bărbatul italian aflat la volanul SUV-ului are vârsta de 65 de ani şi a declarat că în momentul accdentului a derapat, după ce i s-a făcut rău la volan.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com

loading...