Londra – O româncă de 18 ani este acuzată de crimă, vătămare corporală gravă şi otrăvirea a doi bărbaţi

O tânără româncă a fost acuzată de uciderea unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, în Battersea. Diana Cristea are 18 ani şi locuieşte în Barnet, nordul Londrei. Aceasta a fost arestată marți, 14 ianuarie 2020, fiind acuzată de uciderea lui Adrian Murphy (foto), scriu cei de la ziarulromanesc.net

Conform declaraţiilor date de către anchetatori, Diana Cristea a mai fost acuzată și de administrarea unei substanțe care a pus în pericol viața asupra unui bărbat de 40 de ani, din Walthamstow.

Ilegalităţile nu se opresc aici, iar femeia mai este acuzată de două furturi și două infracțiuni de reprezentare falsă, în raport cu ambele victime.

Împreună cu Diana Cristea a mai fost pus sub acuzare și Joel Osei, în vârstă de 25 de ani, care a fost arestat în data de 24 octombrie, fiind şi acesta acuzat de două infracțiuni de administrare a unei substanțe prin care s-a pus în pericol viața, în raport cu ambele incidente menționate.

Pe 5 decembrie, el a fost acuzat și de crimă și va apărea pe la Old Bailey pe 17 octombrie.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din strainatate, pe portalul ziarulromanesc.net