Austria: Gabriela de 42 de ani a fost ucisă de soț, în casă cu copiii. „Am făcut-o din GELOZIE!”

Gabriela şi Nicolae formau o familie frumoasă şi locuiau în Ybbs ad Donau din raionul Melk. Împreună cu ei, în aceeaşi locuinţă mai stăteau si cei doi copii au lor, un băiat de 16 ani şi o fată de 18 ani. În seara de miercuri, soţii s-au luat la ceartă, iar nervos fiind, bărbatul și-a înjunghiat soția cu un cuțit, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând oe24.at

Băiatul de 16 ani a anunţat organele de poliţie, după ce a descoperit grozăvia făcută de tatăl său, care a fugit imediat după crimă.

“Nicolae și-ar fi atacat cu un cuțit soția, pe românca Gabriela P., și a ucis-o înjunghiind-o de mai multe ori. Suspectul a fost prins, iar joi seara, iar după mai multe ore de interogatoriu, a mărturisit fapta. Motivul lui: gelozia!” potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager.

Conforma presei locale, Nicolae T are 50 de ani, este cetăţean austriac cu origini românești încă din 1999 și a lucrat într-o fabrică de bere timp de 20 de ani. Soţia lui avea vârsta de 42 de ani.

Cei doi copii ai familiei de români sunt acum în grija statului. Ambii erau în locuință atunci când s-a petrecut oribila crimă. Articolul continua după reclame …

loading...

Autorul crimei este fratele unui cunoscut antrenor de fobal din regiune. Vecinii lor au precizat pentru presa austriacă faptul că cei doi și-au renovat recent locuința și adesea erau văzuți împreună, când își plimbau câinele.

Primarul de la Ybbs, Alois Schroll, și-a exprimat regretele pentru această situație: „Cunosc familia și sunt profund zguduit. Sunt total șocat că se poate întâmpla așa ceva în Ybbs. Am convenit imediat să îi ajutăm pe cei doi copii”, a declarat edilul localităţii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro