Profă de… agricultură, amor interzis cu trei elevi! Cum i-a corupt pe băieţi, tânăra de 27 de ani…

În anul 2015, profesoara Rachel Bauer a şocat întreaga Americă, aceasta fiind trimisă în judecată şi apoi condamnată la 10 ani de închisoare, după ce a abuzat de trei dintre elevii săi, scriu cei de la antena24.ro

Cazul a revenit în atenţia presei, după ce profesoara a înaintat o cerere de eliberată condiţionat, înainte de Crăciun. În urma procesului, profesoara de agricultură din Texas a primit 10 ani de închisoare, după ce a abuzat de trei elevi de-ai săi, iar în 2015, poliţiştii i-au bătut la uşă.

Profesoara de agricultură preda la un liceu din Frankeston, Texas, şi a fost arestată fiind acuzată că ar fi întreţinut relaţii amoroase cu trei dintre elevii săi, cu vârste de 14, 16 şi 17 ani.

Conform anchetei efectuată de procurori, Bauer i-a invitat pe elevi la ea acasă, unde au întreţinut relaţii intime şi au băut alcool, în ciuda faptului că cei trei erau minori.

Din păcate pentru frumoasa americancă în vârstă de 27 de ani, judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de cele scrise de fosta profesoară şi avocatul ei, aşa că au respins cererea femeii.

loading...

Profa nu mai are voie să profeseze, după ce iese din închisoare, şi va fi înregistrată în registrul agresorilor sexuali.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena24.ro