Italia – O fetiță româncă în vârstă de 12 ani merge la spital cu dureri de burtă şi descoperă că e gravidă

O fetiţă româncă de etnie romă a ajuns cu doar câteva zile în urmă la Perugia în Italia, unde a fost găzduită de unchii săi, dar încredințată în grija fratelui său mai mare, scriu cei de la rotalianul.com citând Perugia Today

În dimineața zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020, minora acuza dureri puternice de burtă, motiv pentru care, fratele a însoțit-o pe aceasta la spitalul Santa Maria della Misericordia din oraș. În urma controalelor medicale la care a fost supusă în spital, doctorii au descoperit însă că minora de numai 12 ani era gravidă.

Conform procedurilor legale, conducerea spitalului a alertat imediat Poliția pentru verificările de rigoare în astfel de cazuri. Ajunşi la faţa locului, minora a fost și întrebată de agenții de poliție despre eventuale raporturi intime avute, dar fata a negat inițial că ar fi avut astfel de relații vreodată. După ce s-a liniştit, fata a recunoscut că are un iubit în vârstă de 14 ani, care ar fi tatăl copilului.

Procurorul Flaminio Monteleone de la Procuratura din Perugia a decis să lase fata în mod temporar, în grija medicilor din spitalul menționat mai sus, în timp ce ancheta continuă pentru a verifica dacă a existat vreun abuz asupra minorei de etnie romă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

loading...