Spania – Fetiță româncă de 14 ani, hărțuită de un PREOT, cu mesaje erotice. Mama fetei a descoperit totul la timp…

O fetiţă de numai 14 anişori, care trăiește într-un orășel din Spania, alături de părinții ei, a fost hărțuită de un preot. Totul a început după ce mama fetei a descoperit un videoclip și alte mesaje pornografice pe WhatsApp. Cele două foloseau acelaşi telefon, acesta fiind şi motivul pentru care, mama avea acces mai tot timpul la telefonul mobil, scriu cei de la a1.ro

Familia fetei este una nevoiaşă, fără adăpost, care cerșea la ușa bisericii, după cum au afirmat surse judiciare citate de El Correo.

Din primele cercetări, se pare că Parohul bisericii ”Nuestra Señora de las Angustias”, din orășelul Valladolid, Spania, i-a trimis unei fetițe de 14 ani mai multe mesaje erotice și un videoclip, căutând să se apropie de ea. În urma declaraţiei dată de mama fetei, preotul a fost suspendat.

Mai mult de atât, a fost deschisă o anchetă de amploare cu privire la ”un comportament necinstit” al preotului cu un minor prin rețelele de socializare, care ar fi putut să devină o infracțiune.

Astfel, până la clarificarea acestor fapte, ”fără a aduce atingere dreptului la prezumția de nevinovăție a preotului”, Blázquez, Arhiepiscopul de Valladolid, a dispus și începerea unui proces de investigații canonice. Articolul continua dupa reclame …

loading...

“Din respect pentru procedură, va fi respectată confidențialitatea posibilei victime și prezumția de nevinovăție”. Arhiepiscopul a preferat să nu facă nicio declarație suplimentară până la încheierea procedurii judiciar.

Imediat după descoperirea faptelor “necinstite”, se pare că preotul ar fi încercat să cumpere cu bani tăcerea mamei minorei.

În acest moment, brigada tehnică a Poliției Naționale a început expertizarea telefonului mamei, cel pe care l-a folosit și fiica ei. De asemenea, și telefonul preotului este sub sechestru.

Preotul în vârstă de 40 de ani este acum cercetat pentru presupusa pedofilie şi este practic închis la domiciliul său din Valladolid și îndepărtat complet din funcțiile pe care le-a îndeplinit ca rector capelan la biserica Nuestra Señora de las Angustias.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro