Germania: Un român beat a intrat cu BMW-ul de lux într-un copac, apoi a fugit

În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 19:00, un polițist local a raportat un accident pe şoseaua MÜ27, între Oberbergkirchen și Irl, în Germania. Mesajul poliţistului transmitea că a găsit un BMW cu numere de România înfipt între copacii de pe marginea drumului, doar că la faţa locului nu era nici urmă de şofer, scriu cei de la ziarulromanesc.de citând innsalzach24.de

Imediat, poliţiştii s-au deplasat în locaţia indicată şi au descoperit indicii că şoferul a reuşit să iasă singur din maşină şi a fugit. Aflând despre accident, cunoscuţii şoferului au ajuns ulterior la locul acccidentului şi au anunţat că acesta se află deja la spital.

O patrulă s-a deplasat de urgenţă la spital, unde şoferul a fost supus unui test de alcoolemie. S-a descoperit că era beat, rezultatul fiind 1,1 la mie.

Şoferul, un român în vârstă de 30 de ani, va fi cercetat pentru conducere în stare de ebrietate, părăsirea locului accidentului şi atentat la siguranţa rutieră.

Poliţiştii au stabilit între timp că şoferul, la volanul unui BMW de lux înmatriculat în România, a părăsit carosabilul într-o curbă strânsă, din cauza vitezei, înfigându-se efectiv cu maşina între copaci, pe unul dintre ei lovindu-l frontal.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.de