Un bărbat a găsit 43.000 de mii de dolari într-o canapea veche, pe care a cumpărat-o de la second-hand

Howard Kirby este un bărbat din Michigan, Statele Unite ale Americii, iar cu doar câteva zile în urmă a achiziţionat o canapea de la second-hand, scriu cei de la a1.ro.

Ajuns acasă, bărbatul a găsit în interiorul canapelei o pernă care era mult mai grea decât de obicei, i s-a părut ciudat şi când a desfăcut-o, aceasta ascundea în ea o avere imensă, mai bine spus, suma de 43.000 de dolari.

Norocosul bărbat cumpărase canapeaua la mâna a doua de la un magazin Habitat for Humanity ReStore din Owosso, cu doar 35 de dolari.

Suma de bani găsită în interiorul ei era impresionantă, dar nu a stat pe gânduri şi s-a gândit să-i returneze proprietarului canapelei. Acesta a fost motiv pentru care s-a întors la magazin, iar managerul Rick Merling i-a contactat pe vechii proprietari.

Zilele trecute, el s-a întâlnit cu foștii proprietari, cărora le-a returnat suma de bani găsită. Articolul continuă după reclame…

loading...

Conform declaraţiilor date de Rick Merling, canapeaua i-a aparținut unui bătrân care murise în urmă cu un an. Nepoții lui au donat canapeaua și când au fost sunați de la magazin au crezut că era vorba despre niște fotografii găsite în canapea.

Managerul a mai spus că se întâmplă destul de des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute, însă Richard Kirby a fost primul care a returnat ceva.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro