O nuntă a fost anulată pentru că socrul mare a fugit cu soacra mică

Doi tineri din India au aşteptat cu sufletul la gură, ziua când se vor căsători şi vor deveni soţ şi soţie. Totul a fost distrus în momentul când între socrul mare și soacra mică s-a aprins flacăra iubirii și au fugit împreună, scriu cei de la observator.tv.

Potrivit cunoscuţilor, nunta care era programată în a doua săptămână din luna februarie, este practic anulată, asta pentru că bărbatul de 48 de ani și femeia de 46 sunt de negăsit de 12 zile.

Cu toate că situația a fost cât se poate de stânjenitoare, membrii familiei au trecut peste orgolii și i-au declarat dispăruți pe cei doi.

Socrul mare, Rakesh, un om de afaceri din industra textilelor, nu a mai dat niciun semn de pe 10 ianuarie. Swati, femeia care i-a aprins inima, în ciuda statutului de soarcă mică, a dispărut la rândul ei.

Potrivit Times of India, cei doi erau vecini de cartier în orașul indian Surat, ceea ce explică apropierea cel puțin bizară.

loading...

“Se știau deoarece aveau același cerc de amici. Câțiva prieteni apropiați ne-au informat după ce au fugit, că au mai avut o relație şi în trecut. Cu toate acestea, Swati s-a logodit cu actualul ei soț”, a spus o rudă de-a tinerilor. Povestea a făcut senzație pe rețelele de socializare din India.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv.