O poliţistă beată criţă a fost prinsă în timp ce făcea amor în toaleta secţiei, cu un coleg de serviciu

Să vezi şi să nu crezi, cam asta este dilema celor care au fost martorii întâmplării neprevăzute. Mai bine zis, o polițistă pe jumătate dezbrăcată a fost prinsă în timp ce făcea amor cu un sergent, la beție, într-o secție de poliție din Manhattan, New York, scriu cei de la observator.tv

În urma aventurii amoroase, cei doi colegi au rămas fără insigne și pistoale, iar acum riscă sancțiuni disciplinare sau chiar excluderea din poliție.

Este vorba de locotenenta Brandi Sanchez, în vârstă de 39 de ani, și sergentul Lambros Gavalas, de 46. Aceşia au fost prinși “în flagrant” de colegi în timp ce făceau dragoste într-o baie folosită de personalul NYPD (New York Police Department).

Poliţista are acasă un copil și locuiește împreună cu un comandant de poliție. Contactaţi de presă, Departamentul de Poliție din orașul New York nu a negat informațiile, precizând că s-a deschis o anchetă internă.

Din primele informaţii se pare că locotenenta era atât de beată, încât nu putea vorbi cu cei care o interogau. Un polițist a fost cel care i-a observat pe Brandi Sanchez și Lambros Gavalas. “Ocupau un stand, aparent implicați în ceea ce credem că este o interacțiune sexuală”, a declarat sergentul NYPD, potrivit unui raport citat de New York Post. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Bărbatul a părăsit apoi încăperea și a raportat apoi cele văzute, moment în care un alt locotenent din departament a intrat în toaletă și le-a spus celor doi să plece. Conform sursei citate, Brandi mai avea doar cinci minute până termina tura.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul bservator.tv