Italia – Un muncitor român a murit pe strada care locuia, când se întorcea de la muncă

Trupul fără viaţa al unui român a fost găsit în jurul orei 16.00, pe via Amalfitana, strada pe care acesta locuia. În momentul când a fost descoperit cadavrul, bărbatul purta hainele de muncă și, probabil, avea o rană tăiată pe partea dreaptă a pieptului. În apropierea corpului se afla un rucsac roșu și mănuși de tâmplar, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând salerno.occhionotizie.it

Din primele momente de la găsirea trupului, autoritățile s-au gândit la crimă, dar în ultimele ore această ipoteză a fost reevaluată: nu este exclus faptul că poate fi și o moarte naturală, dar carabinierii nu exclud nicio pistă.

Deoarece au fost deplasate la faţa locului mai multe echipaje de urgentă, drumul a fost închis circulației timp de câteva ore. După ora 19.00, traficul a fost redeschis.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a i se face autopsia.

Alarma au dat-o vecinii care au descoperit că românul nu se mai mișcă. La fața locului au intervenit mai multe patrule ale poliției conduse de locotenentul Cannatelli. Deocamdată investigațiile sunt strict confidențiale.

loading...

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro