Video – Un PRIMAR s-a DEGHIZAT ÎN BOSCHETAR şi a fost dezamăgit de comportamentul subalternilor săi …

Un primar iubitor de oameni, a avut ideea inedită genială de a testa comportamentul celor pe care îi conducea. Astfel, îmbrăcat sărac și într-un scaun cu rotile, primarul s-a deghizat în boschetar pentru a observa cum se comportă angajații săi, vis-a-vis de oamenii cu astfel de persoane, conform paginii de youtube a vlogeriţei Cristina Tomiţă.

Și-a pus pe el niște haine mai murdare, rupte și vechi. S-a așezat într-un scaun cu rotile și s-a prefăcut pentru un timp foarte scurt că este o persoană cu dizabilități.

Este vorba despre Carlos Tena Nevarez, primarul din localitatea Cuauhtemoc, Mexic, care a decis astfel să-i pună la încercare pe angajații săi și să testeze modul în care aceștia se comportă cu persoanele din păturile sociale cele mai defavorizate.

Din păcate, Carlos a avut parte de o dezamăgire. A fost discriminat, respins și chiar ignorat de subalternii săi, care nu i-au oferit nici măcar un pahar cu apă.

„Scopul acestei acțiuni a fost să arăt realitatea pe care o trăiesc cetățenii zi de zi, indiferența și lipsa de atenție din partea angajaților publici”, a spus primarul în timpul unei emisiuni televizate. Articolul continua dupa reclame …

loading...

După ce și-a testat angajații, Carlos Tena s-a demascat, spre uimirea subalternilor săi, și a anunțat că va lua măsuri drastice după cele văzute.

Sursă FOTO. Urmăriţi mai multe informaţii interesante pe canalul de youtube Cristina Tomiţa.