Accident GRAV! Trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu mașina în pârâu, la Stânca în comuna Pipirig – Neamţ

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în dimineața zilei de 25 ianuarie 2020, după ce mașina în care se aflau trei persoane ar fi derapat şi a plonjat într-un pârâu, în localitatea Stânca, comuna Pipirig din judeţul Neamţ, scriu cei de la zch.ro

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, cu toate că autoturismul avariat a ajuns pe cupolă în albie. Cele trei persoane care se deplasau cu maşina, au reușit să iasă din ea până la sosirea forțelor de intervenție.

La faţa loculului au fost trimise echipaje medicale și pompierii de la Târgu Neamț. O femeie și un bărbat au fost transportate la spital cu ambulanța și un bărbat, de 60 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii urmează să stabilească exact în ce condiții s-a produs accidentul. (C.I.)

Mașina era condusă de bărbatul de 60 ani, din Vaslui, care ar fi adormit la volan și a ieșit de pe șosea într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, după cum au stabilit polițiștii rutieri de la Târgu Neamț. Ceilalți pasageri sunt o femeie de 58 de ani și un bărbat de 63 de ani, tot din Vaslui. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În cauză continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, după cum a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul zch.ro