O fetiţă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiaţel de 10 ani, iar părinţii fetei vor să păstreze copilul

Un caz deosebit, care a atras instantaneu comentarii acide din partea opiniei publice se întâmplă în acest moment în Rusia. O fetiţă care va deveni mamă la 13 ani, după ce a făcut amor cu un băiat de 10 ani, a făcut declarații, alături de presupusul tată al copilului ei, în cadrul unei emisiuni TV din Rusia, scriu cei de la a1.ro

Protagoniştii întâmplării incredibile sunt, Darya și Ivan, doi copii care urmează să devină părinți la o vârstă foarte fragedă. Aceştia au declarat că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Darya, care acum are doar 13 anişori, este însărcinată în opt săptămâni, şi este convinsă că Ivan, în vârstă de 10 ani, este tatăl copilului ei.

Cu toate că medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte faptul că băiatul de 10 ani ar fi putut să o lase însărcinată, ea insistă că acesta este adevărul gol goluţ.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-ne de mâini și să ne sărutăm”, a spus fata de 13 ani. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Darya a mai spus că a fost ideea lui Ivan să facă amor și că s-au încuiat în camera lui. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a spus ea.

La rândul lui, Ivan a spus că i-a oferit fetei de 13 ani trandafiri la prima or întâlnire și că nu este posibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

Fata și mama ei vor să păstreze copilul. Încă nu au făcut un test ADN, pentru că încă nu este posibil.

Mama lui Ivan a spus că ea îl crede pe fiul ei când acesta spune că este tatăl copilului pe care îl va naște Darya, la 13 ani.

Un vecin al celor doi copii a apărut, de asemenea, în emisiune, spunând că fata a avut un partener mai în vârstă și că pur și simplu s-au gândit să spună că Ivan este tatăl copilului. Darya a negat această variantă a poveștii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro